CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jul 18, 2011

UncleB's Post : Aku... lama tak jumpa readers~~


Selesai solat maghrib. Sembang-sembang dengan geng DE seraya menunggu waktu Isya’, guwa menerima mesej dari kawan lama yang blaja jauh di negara orang, sorang bakal doktor yang cukup sifat dan cukup sihat, hahahaha~~(guwa gelak kecik masa type sentence nih)



“Bukan maen pailang lu punya blog uncleB, kutuk2 lu punya profesion, apekehal? Lawak gak la lu ni ea.. tapi lama tak hapdet blog takdak guna bro, hapdet la..” Macam tu la sikit sebanyak bunyi mesej dia.


Betol gak apa yang dia kata, dah berzaman guwa tak hapdet kami punya blog. Geng-geng DE yang laen pon buat bodo je dgn blog ni, apa depa dah tak ingat kot yang depa ni ada blog, guwa pon tak pasti.. Sekali guwa sound satu bilik~~

“Ape cer blog kite geng? Sape ade entry baru nak post, angkat tangan...”

Seme geng-geng DE angkat tangan kecuali Mr. S yang tengah khusyuk semayang. Semayang dah la duduk atas kerusi, ni mesti sebab injured dek kena tackle mase maen bola petang tadi, aihh~~

“Abeh, apa lagi.. Post la bro, takkan nak tunggu guwa nak tolong detail satu-satu” ayat sedikit marah terpacul keluar dari mulut guwa. Tegas seketika.

“Kami bukan taknak post bro, tapi kami malas nak taip je.. malas bro.. Crite memang kami ade untuk buat story” Mr. S yang baru lepas semayang terus memberi respon atas teguran guwa. Aik? Ape jadah semayang macam tu. Lepas semayang terus bagi respon. Kantoi tak khusyuk semayang..

Malas guwa nak berkelahi dengan depa, guwa terus amek langkah kanan untuk buat post baru..


Amek laptop dalam locker yang dah sebulan absent..

Turn On...

Tunggu loading 2,3 minit..

Then insert password..

Password?

............

Damn, lupa lagi password laptop guwa.. Apa guwa dah makan air ade semut ke hapa..


*                                     *                             *                             *                             *

Bukak laptop Zorro, guwa post entry ni.. Sakit hati~~

p/s : Serius, lepas guwa habis tengok citer ciri Nora Ellena ni, guwa akan fokus dengan blog ni. Aci potong kuku. :P


1 orang buat ketupat:

swetz ieza

like diz movie :)
maap mymk wall blog anda!

Post a Comment